Prefabrik Ev Fiyatları

Prefabrik ev konusunda bilgisi olmayanlardansanız, sayınızın çok az olduğunu bilmenizi isteriz. Çünkü artık prefabrik ev sektörü herkesin bildiği ve uygulamaya geçmek istediği bir alan olarak öne çıkmış durumdadır. Neden prefabrik ev diye soracak olursanız; size avantajlarını saymakla bitiremeyiz. Peki her şey güzel prefabrik ev avantajlı, güvenli, depreme dayanıklı, yalıtımlı fakat prefabrik ev fiyatları 2019 yılında ne durumda diye soracak olursanız; ilk olarak çok ucuz diyebiliriz. Bir prefabrik ev, kalitesine ve uygulanan tekniğe göre fiyatta değişiklik yaratsa da ortalama olarak 122 metrekare bir prefabrik fiyatı 90000 TL civarındadır. Çok şaşırdığınızı hisseder gibiyim. Aslında yıllardır hep böyle olmadı mı? Eski teknoloji ve teknikler kullanılarak yapılan bir şeyin yerini, yeni teknolojiyle hem daha ucuz hem daha kaliteli hem de daha güvenli ve kolay bir şekilde üretilen yeni ürünler aldı. Yapı sektöründe de böyle olacağa benziyor.

Prefabrik Ev Nasıl Alınır?

prefabrik evlerin fiyatlari

Bu teknolojinin ilk müşterilerinden birisi olmaya karar verdiyseniz ve ne yapacağınızı bilmiyorsanız bu yazımızı dikkatle okumanızı tavsiye ederiz. Prefabrik ev sahibi olmak isteyen bir kişi için ilk lazım olan şey boş bir arsadır. Bu arsaya belli prosedürleri gerçekleştirdikten sonra bir prefabrik firmasıyla anlaşıp keşif yapılmasını sağlayabilir, kısa ama eğlenceli olacak bu deneyime ilk adımınızı atmış bulunabilirsiniz. Ülkemizde prefabrik ev konusunda deneyimli pek çok firma bulunmaktadır. Size düşen prefabrik ev fiyatları 2019 tekliflerini almak, kalite, avantaj, dezavantaj konusunda tekliflerden aklınıza yatanı seçip keşif sonucunda talep ettiğiniz yapının siparişini vermektir. Çok kısa bir sürede prefabrik eviniz fabrikada üretilecek ve demonte şekilde teslim edilecektir. Daha sonrasında ise işinin ehli ustalarla bu binanın yapılışını fotoğraflamak sizin elinizde.

Prefabrik Ev Yapımı Ne Kadar Sürer?

Prefabrik evler konusunda müşterilerin aklına ilk gelen sorulardan birisi olan prefabrik evin ne kadar sürede tamamlanacağıdır. Ortalama bir prefabrik ev sipariş süreci başladığında yaklaşık bir hafta on gün gibi bir sürede parçaların üretimi tamamlanmaktadır. Daha sonrasında ise zemin etüdü beton dökülmesi işlemler üç gün kadar sürmekte ve montaj işlemi de yaklaşık bir haftada bitmektedir. Yani ortalama olarak bir ay gibi kısa bir sürede prefabrik yapınızın tamamlandığını düşünebilirsiniz. Bu kadar kısa sürede olan bir yapının hem güvenli hem depreme dayanıklı hem de ucuz olması çok güzel olsa gerek. Prefabrik ev çeşitlerini internet üzerinde aratmaya kalkarsanız karşınıza çıkacak olan dublex, triplex ve standart prefabrik evlerin ne kadar şık ve göz alıcı olduğunu görebilirsiniz. Bir prefabrik evin ortalama olarak ömrü yaklaşık 40-70 sene arasında değişmektedir. Bu da normal bir evden daha dayanıklı olduğunu açıkça göstermektedir. Siz de bu güzel dünyaya adım atmak isterseniz vakit kaybetmeden araştırmaya başlayın.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Call Now Button05495253334
Online Mağazamız Hizmetinizde! Ürünlerimizin fiyatlarını görmek için tıklayınMağaza
+