45m2 Prefabrik Evler

45 m² Prefabrik evler fabrikada imal edilen standart malzemeleri dışında kullanıcıların talepleri doğrultusunda çeşitli opsiyonel malzemeler kullanılarak üretilebilen yapılardır. Modern ve esnek dış cephe kaplaması, çatı kaplaması gibi çeşitli aksesuarlarla donatılabilen 45 m² prefabrik evler, kullanılmak istenen arazide beton zemin üzerine rahatlıkla monte edilebilen yapılardır.

Çeşitli avantajları bulunan prefabrik evler bütçe dostu tasarımları, yenilikçi duruşlarıyla modern zamana ayak uydurabilen yapılardır. Modern dizayna sahip prefabrik ev modelleri, satın almak isteyenleri memnun edecek şekilde imal edilir.


Prefabrik Ev Fiyatları
Prefabrik ev fiyatları, beton yapılara oranla oldukça ekonomik sayılabilecek rakamlarda seyretmektedir. Prefabrik evler, çeşitli özelliklere bağlı olarak fiyat aralığı değişen bir piyasa içinde değerlendirilebilir. Prefabrik yapıların fiyatlarını etkileyen temel unsurlar genel olarak şunlardır:
-Prefabrik ev için kullanılacak olan materyaller fiyatı belirleyen genel kriterler arasındadır. Standart malzeme ile üretilen prefabrik yapıların dışında müşterinin isteğine göre eklemeler yapılabilmesi de mümkündür.
-Prefabrik evin büyüklüğü de prefabrik evin fiyatını etkilemektedir. İstenilen büyüklüklerde olan bu evler, herkese uygun şekilde tasarlanmaktadır.
-Prefabrik evin taşınacağı konum
– İmal edilen yapının iç duvar kalınlığı da önemli temel etkenler arasındadır. Ancak çoğu müşteri iç duvar kalınlığı konusuna dikkat etmemektedir. Bu yüzden prefabrik yapıdan istenilen verimi alamamaktadırlar. Prefabrik evlerin duvar kalınlıkları ısı ve ses konusunda oldukça önemli rol oynayan kısımlar oldukları için kullanıcıların bu konuya özen göstermesi gerekir.
Prefabrik Ev Genişliği
Sökülebilir konutlar olarak bilinen prefabrik yapılar, her alanda kullanıma açık olmasının yanında istenildiği kadar genişletilebilme imkanı sunmaktadır. Modüler özelliğinden dolayı yapı içerisinde istenmeyen kısımların çıkartılması veya yeni bölümler eklenebilmesi mümkündür.

45 m2 prefabrik evler, her alana sığabilen boyutlarda olduğu için arazide kapladığı yer açısından da oldukça minimal bir duruş sergiler. Montaj konusunda kullanıcısını yormayan prefabrik evler, çabuk kurulumu sayesinde hemen kullanıma hazır hale getirilebiliyor.

Prefabrik Evler Güvenli Midir?

Prefabrik yapıları kullanmak isteyen kişilerin en çok sorduğu sorulardan birisi de prefabrik evlerin güvenli olup olmadığıdır. Beton yapılara nazaran daha güvenli olduğu bilinen prefabrik evler, deprem ve yangın gibi doğal afetlere dayanıklı şekilde üretilmektedir. Uluslararası standartlarda üretilen bu yapılar, özellikle deprem bölgelerinde de sıklıkla kullanılmaktadır. Kalite ve başarısını kanıtlayan prefabrik yapılar gönül rahatlığı ile kullanılabilir.

Prefabrik Ev Kullanım Alanları

Prefabrik evler kullanım amacı bakımından oldukça işlevsel olmaları ile biliniyor. İstenilen her alanda kullanılabilen bu yapılar, her kullanıcının ihtiyaçlarına karşılık verebilecek şekilde imal edilmektedir. Prefabrik ev büfe, yatakhane, yemekhane, depo gibi amaçlar ile kullanılabilir. Özellikle şantiye bölgelerinde sıklıkla rastlanılan yapılar olması da işlevselliğini kanıtlar niteliktedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Call Now Button05495253334
Online Mağazamız Hizmetinizde! Ürünlerimizin fiyatlarını görmek için tıklayınMağaza
+